Terug naar overzicht

Ref. Dikke eikstr 22C

Eengezinswoning

Zeer ruime en energiezuinige ( label B ) woning OB met 3 (mogelijk 4) slaapkamers op een perceel van 10 are 94ca met een prachtig uitzicht op achterliggend weiland.
Eind 2023 werd deze woning nog energetisch aangepakt met een nieuw dak en  15 zonnepanelen.
Bij het betreden van deze woning ontdekt men meteen het ruimtelijk gevoel dat deze woning te bieden heeft. Het hoge plafond met daarbij de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast zorgt de vide van 35m2 voor veel extra ruimte en mogelijkheden. Een bijzondere troef zijn de veranda's. Zowel op het gelijkvloers als op het 1e verdiep kun je vanuit de ruime veranda's de hele dag genieten en tot rust komen door het uitzicht op de mooie tuin en het weelderige groen.

Deze landelijke woning ligt op slechts 5 minuutjes rijden van de op -en afritten E313/E314 en op 2 minuutjes rijden van het centrum van Lummen met zijn supermarkten, banken, horeca, scholen, kinderopvang, dokters, apothekers, het bussenknooppunt,...

INDELING

Gelijkvloers: De inkomhal biedt toegang tot de gezellige leefruimte met haardvuur en aansluitend de eetkamer. Vanuit zowel de leefruimte als de eetkamer bereikt men de veranda.
Daarnaast zijn er een ruime keuken van 25m2, 2 slaapkamers, een bureauruimte die ook als extra slaapkamer kan worden gebruikt, de badkamer, de vestiaire en een apart toilet.
1e verdiep: Via de trap bereikt men de vide met uitzicht op de leefruimte. Verder is er een ruime slaapkamer met lavabo, een berging en de 2e veranda.
Zolder: 25m2.
Onder de woning is de kelder ( 19 m² ) en de rest is kruipkelder.  
De inpandige garage van 29 m² bereikt men langs de achterkant van de woning. 

Ramen in hout en dubbel glas.
Verwarming op elektriciteit, maar dankzij de 15 zonnepanelen een beperkt verbruik.
EPC 161kWh/m2 / label B. Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd eind 2023.
Regenwaterput aanwezig.