Welkom bij Immo Benny Simons

Ik ben Benny Simons, zaakvoerder en gediplomeerd vastgoedmakelaar.

Ik ben 37 jaar actief in de verzekerings- en vastgoedsector en samen met mijn gedreven team zorg ik ervoor dat uw woning / appartement aan de beste prijs verkocht raakt.

Bovendien geniet u met ons COMFORTPAKKET van :

  • aangepaste commissies
  • tussenkomst in de kosten van de verplichte documenten
  • en totale ontzorging

Al de opzoekingen, de administratie, de documenten en het geloop is voor ons !

Wij werken graag samen met de notaris van uw keuze.

Laten we snel kennismaken en bel mij op 0475 - 25 01 72

[email protected]

Foto van Benny Simons

ONS TEAM

Sinds de opstart in 2015 groeide het kantoor uit tot een begrip in Lummen en daarbuiten. Inmiddels werken we al meer dan 4 jaar vanuit ons mooie kantoor in de Dorpsstraat 9 te Lummen en afgelopen jaar openden we een tweede kantoor aan de Markt 21 in Halen.

Kim is al 6 jaar een vaste waarde als gediplomeerd vastgoedbediende en is als mijn rechterhand ook kantoorverantwoordelijke. Daarnaast staat zij verhuurders graag bij met raad en daad bij het vinden van de correcte huurder.

Sinds vorig jaar versterkt ook Mart het team. Zij heeft een uitgebreide technische en administratieve kennis en heeft ervaring in projectontwikkeling. Reeds op haar dertigste realiseerde zij de mooie residentie “Johannesberg” in Lummen.

[email protected]

Gratis schatting

Een goede verkoop start bij een correcte en realistische schatting.

Maak hier jouw afspraak voor een gratis schatting met eerlijk advies.

Deel uw woonwensen

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u her in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Verkopen zonder zorgen met IMMO BENNY SIMONS

Kom hier alles te weten over onze persoonlijke service op een schoteltje en onze aanpak om jouw eigendom succesvol te verkopen.