Terug naar overzicht

Ref. Schalbroek1

Ruime woning (230 m²) aan de rand van Lummen centrum

Ruime woning (230 m²) aan de rand van Lummen centrum

Welkom in deze ruime woning , gelegen aan de rand van Lummen centrum , met zijn supermarkten, banken, horeca, scholen,… Op enkele minuten rijden van de op- en afritten E313/E314.

Bij binnenkomst word je begroet in een uitnodigende inkomhal, leidend naar een open woonkamer met veel natuurlijke lichtinval. De keuken, naast de eetkamer gelegen, biedt een knusse ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van gezellige ontbijtjes.

De achterbouw van de woning opent een wereld aan mogelijkheden voor de nieuwe eigenaar. Met veel  potentieel voor renovatie en uitbreiding, kunt u uw droomhuis realiseren.

Boven bevinden zich 3 grote slaapkamers. De badkamer is functioneel en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik, met de mogelijkheid om het naar eigen smaak te renoveren en aan te passen.

Met veel ruimte voor tuinieren, spelen of gewoon ontspannen in de buitenlucht biedt het perceel van 881ca een idyllische omgeving voor al uw buitenactiviteiten.

De woning heeft momenteel een EPC-score F, maar het aanbrengen van spouwmuurisolatie en de verdere isolatie van het dak, kunnen u helpen om binnen de 5 jaar aan de renovatieplicht te voldoen.

Voor meer info, bel Mart: 0477/88.70.34