Terug naar overzicht

Ref. Molem92

Huis

Gezellige woning met 2 slaapkamers aan de rand van het centrum van Lummen met zijn  horeca, bankkantoren, supermarkten, kinderopvang, scholen, dokters, apothekers, bussenknooppunt,...
Op 2 minuutjes rijden van de op -en afritten E313/E314.

De keuken en woonkamer zijn afgewerkt met duurzaam steentapijt, wat niet alleen een eigentijdse uitstraling geeft, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. De keuken is onlangs vernieuwd en is uitgerust met alle moderne comfort.

In de badkamer vind je zowel een comfortabel ligbad als een eigentijdse inloopdouche, die in 2021 volledig is vernieuwd.
Daarnaast beschikt deze woning over een ruime garage en bergruimte, wat altijd handig is voor extra opslag of als werkruimte.

Op de eerste verdieping hebben we 2 slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. Eén van deze slaapkamers heeft een handige berging, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je spullen netjes op te bergen en je slaapkamer opgeruimd te houden.

De tuin, hoewel bescheiden van formaat, is een groene oase van gezelligheid. Hier vind je een royaal overdekt terras, ideaal voor ontspannen avonden met vrienden en familie. En als kers op de taart is er een “man cave” in de tuin, perfect voor hobbyisten, feestjes of gewoon om je in terug te trekken.

Energiebewuste kopers zullen blij zijn te horen dat er zonnepanelen met groenestroomcertificaten aanwezig zijn, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook bespaart op je energierekening. De installatie levert jaarlijks 5 à 6 groenestroomcertificaten van elk €270 op en dit nog 8 jaar (  € 11.000 à €13.000 ).

Aarzel niet om contact op te nemen met Mart op 0477/88.70.34 voor meer informatie of  mail [email protected] om deze prachtige woning persoonlijk te komen bekijken.