Stagiaire-vastgoedmakelaars !

 

   

 

Gertjan Beliën, BIV 515044, een 25-jarige geboren en getogen Lummenaar, is iemand die zich steeds actief mengde en nog steeds mengt in het bruisende sociale leven in Lummen.
Zo was hij o.a 5 jaar leider bij KSA Lummen, hij bouwt nog wekelijks aan zijn voetbalcarrière bij Red Star Laren en speelt padel in meerdere clubs.

Na zijn middelbare studies in Lummen behaalde hij een bachelor-diploma architectuur aan de Universiteit Hasselt en startte zijn professionele carrière als omgevingsdeskundige bij de gemeentediensten in Lummen.

Door zijn ervaringen en kennis bij de dienst Ruimtelijke Ordening en de vele contacten met de bevolking met hun vragen betreffende vergunningen groeide het gevoel dat hij meer kon betekenen voor de mensen bij de verkoop van hun woning.

Anderzijds is zijn ervaring in de wereld van de architectuur en vormgeving de ideale basis voor een onderbouwde en creatieve inbreng bij de aankoop en renovatie-ideeën voor de droomwoning van de koper.

 

 

 

  

Niels Wouters is 34 jaar en net als alle medewerkers van Immo Benny Simons geboren en getogen in Lummen. Zijn jeugdjaren beleefde hij in Meldert.

Na zijn middelbare studies in Lummen behaalde hij in 2009 zijn bachelor-diploma kinesitherapie, maar al snel voelde hij dat er commercieel bloed door zijn aderen stroomde. Na zijn eerste stappen in uiteenlopende sectoren kwam hij in contact met de vastgoedwereld.
De klik was er onmiddellijk !
 

Als makelaar wil hij het verschil maken door professionalisme te combineren met lokale spontaniteit. Niels beschikt over de capaciteiten van de makelaar waar u wenst mee samen te werken. Hij combineert product- en marktkennis met commerciële durf, correctheid en betrouwbaarheid.

Niels : een ondernemer in hart en nieren met een passie voor vastgoed. BIV 514218