Projectontwikkeling

Residentie Valleizicht (reeds 30% verkocht!)

 

 

Nieuw in ons aanbod!

Residentie Valleizicht is een kleinschalige luxeresidentie bestaande uit 9 prachtige appartementen aan de rustige dorpskern van Meldert. De naam "Valleizicht" stipt alvast de kwaliteit van het project aan: alle appartementen hebben ruime terrassen die uitgeven op de vallei van de Zwarte Beek. Zo geniet je als bewoner van de faciliteiten van het centrum, alsook van het prachtige natuurlandschap van Limburg. Perfect voor wandelaars, lopers, fietsers of de stille genieter onder ons!

 

 

Kwalitatief wonen in het groen

Alle appartementen worden opgebouwd volgens de BEN-principes, resulterende in een uiterst aangename leefomgeving. Zo blijven de zonovergoten appartementen steeds koel. Tijdens de winter moet je je dan weer geen zorgen maken om hoge energiekosten.

De inplanting zorgt ervoor dat elk appartement kan genieten van de prachtige vallei én van een mooi ontworpen gemeenschapstuin. Het uitgangspunt van deze residentie is het versmelten van binnen en buiten, zodat de bewoner steeds kan genieten van de oase van rust.

De appartementen zijn steeds verdeeld in een functioneel gedeelte met slaapkamers, berging, badkamer en WC enerzijds, en een ruimtelijke leefzone, met open keuken, eetplaats en zithoek. De ruime terrassen sluiten aan op deze leefruimte.

In onze verkoopslastenboeken is er ruimte voor eigen inbreng, zodat jij, samen met de aannemer, je eigen droomwoning kan realiseren!

 

 

Nu ook mogelijk tegen de 6% BTW-regeling

Mogelijke BTW-verlaging zijn onder voorbehoud van het feit of de koper onder het juiste fiscaal regime valt.

Meer informatie te verkrijgen via 0468 098 197 of in ons kantoor.