Terug naar overzicht

Ref. Spoorweg 20CCCC

Gerenoveerde woning

Deze landelijk gelegen en gerenoveerde woning ( EPC B ) staat op 1231 ca tussen Lummen en Linkhout op 2 km van Lummen Centrum met zijn supermarkten, winkels, horeca, scholen, post, dokters, apotheken, bussenknooppunt. Het centrum van Linkhout met o.a. de lagere school, kinderopvang, de Spar, apotheek ... is op minder dan 1 km.
Een absoluut pluspunt is de ligging op wandelafstand van het Schulens meer. Deze prachtige omgeving biedt  o.a.  wandel- en fietsmogelijkheden en uniek is het surf-/zeil-/kajakparadijs met brasserie "het Vloot" waar je van lente tot herfst op het terras  kan genieten van het meer, de fauna en de flora.
De woning werd gebouwd in 1954, maar werd de laatste 10 jaar grondig gerenoveerd.
Zo werd op 16 / 11 / 2020 een EPC-attest afgeleverd met een B-score ( 170 kWh ) maar sindsdien werd het dak nog volledig vernieuwd en geïsoleerd.
De elektrische installatie is ook conform de wetgeving zonder opmerkingen en dateert van 08/ 09 / 2019.
De keuken, de vloeren, enz...werden allemaal vernieuwd en er werd een vierde slaapkamer van maar liefst 24 m²  gecreëerd op de bovenverdieping.
Indeling :
Gelijkvloers : eerst kom je in de inkomhal met trap naar de hogere verdiepingen.
Van in de hal kun je enerzijds rechtdoor naar de living met open keuken ( samen 52 m²), of je kan ook  naar het kantoor/slaapkamer van 15 m².
Handig voor wie een zaakje wil beginnen en de mensen niet via de living wil ontvangen, zoals de huidige eigenaars doen.
Van in de hal kun je ook naar de droge en betegelde kelder van 9 m².
Op het gelijkvloers zijn verder het toilet, een berging ( 8 m² ) en de wasplaats ( 10 m² ).
De badkamer met ligbad, lavabo en het tweede toilet zijn op de eerste verdieping waar ook 2 ruime slaapkamers zijn van elk 15 m².
De tweede verdieping werd de laatste 2 jaar omgetoverd tot de grootste slaapkamer van 24 m². Ernaast is nog een kleine berging.
Hier kun je wel spreken van een ruime woning.
De tuin biedt mogelijkheden voor iemand met groene vingers of voor de huisdieren of gewoon om even tot rust te komen.

De ramen zijn van PVC met dubbel glas.
verwarming : gas