Terug naar overzicht

Ref. Watermolenstraat 2A LummenCC

Landelijk gelegen imposante doch zeer gezellige villa op 1633 ca.

Deze landelijke villa met 3 of 4 slaapkamers is zeer goed onderhouden, staat in een rustige straat en toch maar 3 minuutjes rijden van de op-en afritten E313/E314.
De woning kent een zeer zuinig elektriciteitsgebruik door de zonnepanelen en terugdraaiende teller.
Door de overschot aan elektriciteit kan er elektrisch worden bijverwarmd waardoor het stookolieverbruik minimaal is.
De zonnepanelen leveren jaarlijks 6 à 7 certificaten van € 450 en dit nog tot 2030. ( ongeveer € 19.000 )
De prachtig aangelegde siertuin met buxusfiguren, 2 sierfonteinen, sierelementen, 300 m² klinkers en een extra garage van 42 m² met loungehoek is volledig omheind en wordt afgesloten met een elektrische poort.
Achteraan de woning is ook nog een inpandige garage met elektrische poort en een recent gebouwd overdekt terras van 40 m²  waar je in de zomer heerlijk kan genieten van een aperitief of BBQ, maar die je bij slecht weer bvb ook kan gebruiken als carport.
De woning heeft overal ingebouwde rolluiken en is beveiligd met een alarm.

Indeling:
Gelijkvloers : een "warme" inkomhal met gastentoilet, de ruime living, de keuken met eethoek ( 21 m² ), een bureau of praktijkruimte ( momenteel medische pedicure en podologie-praktijk 18 m² ) , de wasplaats van 15 m² en via het sas komt men in de inpandige garage.
Verdieping : centraal de nachthal met daaraan 3 slaapkamers van elk 22 m², de dressing ( 9m²) en de badkamer (13 m²) met ligbad en douche, toilet.
De kelder : de kelder van 103 m² is ingedeeld in 6 ruime kelders ( zie foto's ) en is hoog, droog en volledig netjes betegeld. Voldoende opslagruimte dus.

Deze villa is bedoeld voor mensen die houden van ruimte, klasse en gezelligheid.