Terug naar overzicht

Ref. Dikke eikstr 22

Niet vervallen verkaveling uit 1964: Bouwgrond OB + woning OB op bouwgrond

Zeer ruime woning OB met 3 (mogelijk 4) slaapkamers op een perceel van 19are45ca met een prachtig uitzicht op achterliggend weiland.
Op de grond is een niet vervallen verkavelingsvergunning d.d. 15/9/1964 waardoor de grond kan verkaveld worden in een bouwgrond van 841 ca met een perceelbreedte van 20 meter voor een OB en daarnaast de bestaande woning op een perceel van 1104 ca.

Bij het betreden van deze woning ontdekt men meteen het ruimtelijk gevoel dat deze woning te bieden heeft. Het hoge plafond met daarbij de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast zorgt de ruime vide van 35m2 voor veel extra ruimte en mogelijkheden. Een bijzondere troef zijn de veranda's. Zowel op het gelijkvloers als op het 1e verdiep kun je vanuit de ruime veranda's de hele dag genieten en tot rust komen door het uitzicht op de mooie tuin en het weelderige groen.

Deze landelijke woning ligt op slechts 5 minuutjes rijden van de op -en afritten E313/E314 en op 2 minuutjes rijden van het centrum van Lummen met zijn supermarkten, banken, horeca, scholen, kinderopvang, dokters, apothekers, het bussenknooppunt,...

INDELING

Gelijkvloers: De inkomhal biedt toegang tot de gezellige leefruimte met haardvuur en aansluitend de eetkamer. Vanuit zowel de leefruimte als de eetkamer bereikt men de veranda.
Daarnaast zijn er een ruime keuken van 25m2, 2 slaapkamers, een bureauruimte die ook als extra slaapkamer kan worden gebruikt, de badkamer, de vestiaire en een apart toilet.
1e verdiep: Via de trap bereikt men de vide met uitzicht op de leefruimte. Verder is er een ruime slaapkamer met lavabo, een berging en de 2e veranda.
Zolder: 25m2.
Onder de volledige woning is kelder en kruipkelder. Kelder: 19m2.    
Inpandige garage: 29m2.

Ramen in hout en dubbel glas.
Verwarming op elektriciteit.
EPC 633kWh/m2 / label F. Mits bijkomende isolatie van dak, plafond en muren bekomt men reeds een label D.
Regenwaterput aanwezig.

Voor meer informatie, bel Michael op 0468/09.81.97 of mail info@immobennysimons.be